top of page
5184157_edited.jpg

Fra praktisk erfaring til effektivt vækst

"Jeg har altid haft en passion for at skabe sund vækst og hjælpe passionerede ejere med at nå deres mål. Ofte er det ikke kun bundlinje. Vejen derhen skal være simpel og sættes i system som fjerner støj og skaber plads til fokus."

Peter Gloggengiehser Knudsen

pgk fri.png

Følg vores rejse 

IG.png
linkedinlogo.png

Hvordan MOTIV-huset som vækstmodel og senere kontorhotel blev til

Det handler om at minimere de komplicerede analyser, for at frigøre tid til eksekvering, opfølgning og justering. Der er et kæmpe potentiale for at kreere nogle fantastiske arbejdspladser i vores helt almindelige virksomheder - ved at bygge videre på det som allerede virker.

MOTIV-huset blev grundlagt i bogen "The hidden potential in small ordinary companies" af Peter Gloggengiehser Knudsen. Den blev udgivet i 2020, og er solgt i 6 lande. I december 2022 udkom bog nr 2: "Østers for begyndere"

Med en praktisk vækstmodel har virksomheden potentialet til at bygge videre og nå bredere ud med netop deres passion.

I 2022 åbnede MOTIV-huset desuden sit eget kontorhotel i Holbæk. For at samle ildsjæle og passionerede iværksættere som gør en forskel.

Cover_full.PNG

Book foredrag eller hør mere om mulighederne

ACA-WHAT___edited.jpg
Cover_edited.jpg
5184157.jpg

Én dag sammen omkring et stort whiteboard - og så var vi meget mere fokuserede. Det var starten på en rejse hvor vi nu kører derudaf med højere fart og mere succes.

Steffen Thomsen, CEO CPH Flames

MOTIV-huset har ikke blot givet vores kunder en lettere forståelse af vores ydelser, men også os selv. Vores tilgang er blevet meget mere professionel , og vi har fået mere vind i sejlene.

Dorthe Kappel, CEO Kappel AgroCon

Jeg bruger MOTIV-huset i forlængelse af mine erfaringer, præferencer og interesse i virksomheden jeg arbejder i, forstået på den måde at jeg først og fremmest ikke lader idéer forblive idéer. 

Marie-Louise Højberg
Marketingkoordinator 

I fællesskab med Erhvervshusene har vi udviklet en række faglige konferencer.

Over 800 deltagere undervises bl.a. i MOTIV-huset, der giver forståelse for, hvordan en mindre eller mellemstor virksomhed udvikler sit vækstpotentiale.

Erhvervshusene.PNG
Erhvervshusene

Forbereder og styrker virksomheder i at skabe værdi og sund vækst

Udført 2022

Danske SMV´ere er fundamentet i dansk økonomi. Det er min erfaring at sunde danske virksomheder blot mangler lidt praktiske værktøjer til at fremme værksten. Det er hvad MOTIV-huset har som primær funktion.

Peter Gloggengiehser Knudsen - ophavsmand til MOTIV-huset

facebook_share-OEkvYUdlMU1IcVRmaXdsQ0V5V1FvWFgzbEZZPQ2.png
Berlingske-logo.png
peter_edited.png
bottom of page